Наставникът на Царско село - Никола Спасов заяви, че неговите футболисти са дали всичко от себе си и заслужено са стигнали до успеха с 1:0 над Витоша (Бистрица).

"Много се радвам, последните седмици имахме проблеми. Щастлив съм за момчетата, мачът на теория изглеждаше лесен, защото играхме срещу Витоша. Но те много добре се бяха подготвили през зимата, добра селекция, затрудниха ни. Вярвах в качествата на своите футболисти", започна Спасов.

Героят за "царете": Скамейката ни е къса, но мисля, че се справяме добре

Героят за "царете": Скамейката ни е къса, но мисля, че се справяме добре

"Ще се борим за оцеляването до край"

"Излязохме с най-добрите единадесет. Свършихме си работата, Антонио Георгиев влезе и вкара гол, даде ни предимство. Бяхме по-добрите, контролирахме топката и мача. Не бяхме перфектни, имахме грешки. Витоша имаха едно чисто положение и, ако го бяха реализирали, мача отиваше в друга посока. И ние имахме ситуации. С една дума - създадохме много положения, но вкарахме един гол. Имаме по-добри футболисти в средата на терена и в атака. Победата ни е напълно закономерна".

"Не ни беше лесно, Витоша играха стабилно в защита и в средата, бяха интересни в атака. Имаме шестима чужденци, които все пак вдигат нивото".

"В крайна сметка това е първият ни мач. В атака седим добре, липсваше ни малко увереност, така че оптимист съм, че тези момчета може да свършат работа. Единственият проблем, е че пейката е къса. Следващата седмица ще привлечем още един футболист. Той ще е защитник", бяха думите на Никола Спасов.

Царско село спечели домакинството си на Витоша (Бистрица) с 1:0 в шампионата

"Златна" резерва реши битката на дъното между Царско село и Витоша

"Царете" стартираха пролетния полусезон с важна победа