Наставникът на Царско село Любослав Пенев бе доволен от успеха на неговия тим с 1:0 като гост на Етър. Специалистът е на мнение, че победата е изкована през второто полувреме, въпреки че единственото попадение падна преди почивката.

"Победата е изкована основно през второто полувреме. Първата част не играхме добре. Казах го това на момчетата на почивката. Трябваше да излезем и да играем с повече мислене, тактическа дисциплина и тичане. Получи се и победихме.

Царско село осъществи двоен трансфер

Царско село осъществи двоен трансфер

"Царете" привлякоха Божидар Васев и Емануил Манев

Не говоря с момчетата само преди мача, а през цялата седмица. Трябва да сме доволни всички, защото стана добър мач. Както аз, така и Петко Петков. Мотивирам ги, но не мога да разкрия как, защото това са неща от кухнята.

Клубни теми са, но не мога да коментирам. Най-вероятно може да има оферти. Но Ната е в нашия тим.

Мачовете са различни. Знаехме, че Етър създават положения и се бяхме подредили добре. Сега ни предстои заслужена почивка и се подготвяме за следващия мач в петък. Част от играта е и Реян ще почива в следващия двубой заради картони. Доволен съм от всички. От младите, които тренират с нас. Целият отбор израства. Виждам го. Времето ще покаже до къде ще стигнат. Всеки, който се труди през седмицата му давам възможността да играе. Не ме интересува в момента следващия мач. Важното е да се възстановим. Винаги сме били спокойни. Винаги внасям спокойствие в съблекалнята", каза Пенев.

Царско село спечели гостуването си на Етър с 1:0

Царско село поглежда към плейофите за Лига Европа след стратегически успех над Етър

Нова победа далеч у дома за селекцията на Любо Пенев