Уесли Ната за момента остава футболист на Царско село и няма развитие по тази тема. Това заяви изпълнителният директор на клуба Иво Андреевски пред gong.bg.

Царско село взе Божинов, Сисе и още двама

Царско село взе Божинов, Сисе и още двама

Пенев ги одобри

"На този етап няма нищо ново като изходящ трансфер към Ната, това е към днешна дата и нямаме яснота.

Към него има голям интерес, но засега нямаме нищо конкретно, което да обвързва нас като клуб, който да е потенциален.

В Царско село всички тестове за коронавирус са отрицателни

В Царско село всички тестове за коронавирус са отрицателни

Тимът се подготвя по програма за мача с Етър на 11 август

Все още нямаме конкретна оферта от Левски. Ната е наказан първите два мача и се надявам в рамките на тези два кръга да се случат нещата с него", каза директорът на "царете" пред нашата медия.

Царско село оцени Етър на 20 лева

Царско село оцени Етър на 20 лева

Мачът е във вторник

Андреевски коментира и старта на сезона за неговия отбор, като Царско село приема Етър Велико Търново във вторник вечер.

"Очакванията ми първият мач са да има повече напрежение и по-малко футбол, както подобава за старт на нов сезон. Срещат се два отбора, които миналото първенство до последно спорехме. Надявам се с новите играчи и добрата подготовка по думите на треньора Любослав Пенев, която са провели играчите, да постигнем положителен резултат. Излизаме за три точки. Важни мачове имаме с преки съперници. След това гостуваме на Монтана, после на "Герена" с Левски. Важен е стартът и да имаме късмет да покажем добри игри", завърши Иво Андреевски.