Tреньорът на Царско село Антони Здравков смята, че наставниците трябва да бъдат защитени по някакъв начин от преждевременни освобождавания от клубовете. Сухия говори пред медиите по повод старта на efbet Лига.

"Футболистите се вложиха максимално в подготвителния период. Голям брой играчи ни напуснаха, ако не се лъжа 13 са новите, правим нов отбор. Що се отнася до първия кръг съм доволен от показаното през втората част. Срещу Черно море показахме и по-добра игра във вторите 45 минути.

Докато е отворен трансферният прозорец всичко е възможно, ако имаме оферта към наш футболист също бихме се разделили с него, както и ако има футболист, който би ни свършил работа. Славия няма да изглежда както изглеждаше през миналия сезон. Ще е равностоен мач. Ние ще излезем да играем футбол, няма да се браним.

"Треньорите трябва да бъдем защитени по някакъв начин. Българският треньор е зависим от Кодекса на труда и е най-лесното нещо да бъде освободен. Чужденците ги пази УЕФА или ФИФА, ако са извън Европейски съюз", каза Здравков.

Царско село и Черно море не намериха път към гола на старта на efbet Лига

Царско село и Черно море не намериха път към гола на старта на efbet Лига

Срещата завърши 0:0