Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо вярва, че може да работи още поне 10-15 години. 57-годишният специалист постигна сериозни успехи в Порто, Челси, Реал (Мадрид) и Интер.

"Има разлика между успех и успешна кариера. Винаги съм вярвал, че разликата е огромна. Успехът може да е само един момент. Той може да е свързан с качествата ти, но може и просто да си на правилното място в точния момент. Съвсем друго нещо е успешната кариера. Това означава да имаш успехи година, след година, след година. Винаги съм искал такава кариера. Това е част от ДНК-то ми. Знам, че хората не ме виждат като такъв, но аз съм доста скромен човек. Винаги се опитвам да се уча, да ставам по-добър", коментира португалецът.

"В нашата професия опитът може само да те направи по-добър. Вярвам, че днес съм по-добър треньор, отколкото преди 10 или 20 години. Ако обичам това, което правя, ако се чувствам свеж, ако имам мотивация, мога да продължа още дълго. Може би съм се променил през годините - в момента мисля повече за другите, отколкото за себе си - винаги искам да вдигам играчите на по-високо ниво. В момента съм на 57 години, което е млада възраст в моята професия, така че няма да се изненадам, ако продължа да работя още 10-15 години", заяви Моуриньо.

ЛАСК (Линц) и Тотнъм завършиха 3:3 в мач от Лига Европа

ЛАСК не се даде на Тотнъм в шоу с шест гола в Линц

Селекцията на Жозе Моуриньо изпусна победата в последните секунди