Бразилската звезда на Тотнъм - Лукас Моура говори преди утрешното домакинство, което "шпорите" имат срещу нашия шампион Лудогорец от груповата фаза на Лига Европа. Ето какво сподели той:

"Надявам се да помогна на тима, ако треньорът реши да ме използва, все пак имаме доста играчи, но бих помогнал, ако играя. Чувствам се добре и бих дал най-доброто от себе си за успеха на тима. Знаем, че е ще е труден сезон във Висшата лига, но ще се борим във всеки един мач от първенството, ще се борим за всяка точка, позитивно съм настроен, както и ще дадем всичко от себе си и в мачовете от Лига Европа.

Имаме отлични играчи, отличен отбор, вярваме, че можем да дадем всичко от себе си и ще видим какво ще се получи в края на сезона.

Важното е, когато сме на терена да дадем най-доброто от себе си за успеха на отбора. Имам добро усещане за този сезон, ще се борим и за трофея в Лига Европа, както и в мачовете от Висшата лига, всеки мач е като финал, вярваме, вярваме в тима, в клуба, във футбола всичко е възможно, ще се борим.

Странно е да играем пред празни трибуни, без фенове, защото футболът е за феновете, доста е странно, но спазваме правилата, така е за всички, надявам се феновете да се върнат възможно най-бързо на трибуните".

Моуриньо: Моята информация за Лудогорец се различава от тиражираната

Моуриньо: Моята информация за Лудогорец се различава от тиражираната

Специалния обяви, че българският тим няма толкова проблеми