Крилото Деян Кулушевски определи като много добро решението да напусне Ювентус и да се присъедини към Тотнъм. Шведският национал говори за това, че понякога просто нещата на едно място не се получават, макар да е положил всички нужни усилия.

Сон след хеттрика си: Знаех, че головете ще дойдат

Сон след хеттрика си: Знаех, че головете ще дойдат

При отменения ми гол бях сигурен, че съм в редовна позиция

"Понякога във футбола нещата просто вървят добре. Не съм променил нищо през тези месеци. Винаги отивам и отивах с пълна отдаденост, но в Ювентус просто нещата не се получаваха, независимо колко работех. Обичам да гледам напред, а не назад. Разбира се, не се представях добре в Ювентус и имаше много причини за това и когато осъзнаеш, че нещата не се получават, е трудно да промениш посоката в същата среда. Решението да напусна Италия беше най-доброто, което можех да взема в тази ситуация.

В Англия всичко върви добре на и извън терена. Искам да играя непрекъснато и да печеля с моя отбор. Не искам да кажа, че Конте или Алегри е по-добър, уважавам и двамата. И двамата са спечелили толкова много в кариерите си, но представата им за футбола е различна. Харесвам начина, по който работим тук в Лондон. Работим много здраво всеки ден, повече отколкото аз в Италия. Със сигурност това е заслуга на треньора и съм много щастлив да играя за него. В Тотнъм работим повече във фитнеса и резултатите са налице. Тялото ми се промени благодарение на това. Никога не съм срещал човек, който е толкова мотивиран, колкото Конте. Когато някой като него говори с теб, той влиза в сърцето ти," обясни шведът.

Ювентус дебне около Гризман

Ювентус дебне около Гризман

В момента французинът е под наем в Атлетико (Мадрид)