Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо е щастлив, след като две от звездите на тима Хари Кейн и Хюн-Мин Сон вече са напълно възстановени от контузиите си и са готови за игра.

Преди пандемията да преустанови футбола, "шпорите" имаха редица проблеми с контузени играчи, включително и дългосрочната на Хари Кейн заради разкъсан адуктор, счупената на ръка на Хюн Мин Сон, както и отсъствията на Стивън Бергвайн и Муса Сисоко.

"Не мога да кажа, че те са готови на 100% за игра в този момент, защото едно е да се възстановиш от контузия, друго е да си готов за игра. В случая на Хари, мисля, че той не е играл от пет месеца насам, но всички играчи са вече възстановени.

Те тренират отново, макар и при ограничения. Не може да влизаме в единоборства и трябва да спазваме дистанция. Хари Кейн, Сон, Бегвайн, Сисоко, всички са добре. Мисля, че още две седмици нормални тренировки, когато властите ни позволят, ще са достатъчни за момчетата - разбира се, не за разкриване на максимума от потенциала им, това ми се струва невъзможно на този етап", сподели Моуриньо пред Sky Sports.

От Висшата лига изготвят програмата до края на сезона

От Висшата лига изготвят програмата до края на сезона

Най-вероятно ще има по пет мача в събота и пет мача в неделя