Димитър Бербатов коментира решението на ръководството на Тотнъм да отстрани от мениджърския пост Маурисио Почетино и да го замени с Жозе Моуриньо.

Ето какво каза бившият футболист на "шпорите":

"Всъщност това ще се отрази по-добре на отбора, тъй като той е непукист за случващите се събития. Неговата визитка от спечелени трофеи е красноречива - Висша лига, Шампионска лига, а където отиде печели. Напълно нормално е да има самочувствие", призна Бербо пред световен букмейкър.

Жозе Моуриньо е новият мениджър на Тотнъм

Жозе Моуриньо се завърна!

Специалния пое Тотнъм

"Играчите ще желаят да покажат най-доброто от себе си и те ще знаят, че трябва да се доказват изключително много. Моуриньо ще донесе нови идеи и нов начин на игра. Тренировките ще са различни, а играчите ще трябва бързо да го установят, всички. Това е ново назначение. Всеки път, когато нов треньор дойде, той ти носи "свежа глътка въздух".

Играчите ще трябва да се събудят и да са на високо ниво. Според мен футболистите са развълнувани от идването на Жозе, тъй като ще са водени от един от най-добрите мениджъри в света. Това е страхотна възможност за него", добави Бербатов.

Феновете на Тотнъм искат обяснение от ръководството за назначаването на Моуриньо

Феновете на Тотнъм искат обяснение от ръководството за назначаването на Моуриньо

Вижте позицията им