Бронзовата медалистка от олимпийските игри в Рио де Жанейро през 2016 година с ансамбъла ни по художествена гимнастика Християна Тодорова стана посланик на Sofia Open 2020. "Златното момиче" за първи път влиза в звездния отбор, който заедно с първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова ще подкрепя и популяризира петото и най-силно издание на тенис турнира от категория ATP 250 в София.

"Тази година освен като зрител в "Арена Армеец", аз ще бъда и посланик на Soa Open, което е изключителна чест и удоволствие за мен. Живеем в трудни времена и ни трябва нещо позитивно, около което да се обединим, да се вълнуваме. Нека заедно превърнем Sofia Open в празник на спорта!", сподели Хриси и призова българските любители на тениса от сега да си вземат билети за мачовете  на  топ  тенисистите  и  да  подкрепят  българските  участници в турнира между 7 и 14 ноември.

Последните месеци Хриси е лично  свързана с тениса, защото нейният  любим е националът на България  за   Купа   Дейвис   и   неизменен   участник   в   предишните  четири   издания   на   Sofia   Open Димитър   Кузманов.   Неотдавна   Християна   Тодорова   издаде   и   дебютната   си   книга   "Следа   от объркана душа".

Очаквайте в следващите дни кои са другите членове в звездния тим посланици на Sofia Open 2020 освен Цветана Пиронкова, Юлиан Вергов и Християна Тодорова.

HEAD е официалната топка на Sofia Open 2020

HEAD е официалната топка на Sofia Open 2020

Разработването и тестването й отнемат повече от две години