Последните няколко сезона са истинска мъка за феновете на Лос Анджелис Лейкърс - отбор със славна история, който е свикнал да побеждава, а не да завършва в дъното. По всичко личи, че "езерняците" ще се върнат към славните времена, а за това се работи от доста време. 

Новият екип на ПСЖ и култът към Париж

Новият екип на ПСЖ и култът към Париж

Какво му е специалното на екипа за гостувания

Неслучайно Лейкърс избраха играчи от драфта като Брендън Инграм, Кайл Кузма и Лонзо Бол - за да се изгради нов звезден отбор около тях. С идването на Леброн Джеймс нещата изглеждат много по-добре и нищо чудно отново да станем свидетели на вече отминалата Showtime Era, когато за отбора играеха имена като Меджик Джонсън и Карим Абдул-Джабар. 

По-различните инфлуенсъри

По-различните инфлуенсъри

Баскетболистите, променили играта

Екипите за предстоящия сезон също ще се опитат да спомогнат за това. Те ще бъдат малко подобрена версия на тези, които играчите на Лейкърс са носели през 80-те години. 

Снимка 372161

Източник: Nike

Отново ще видим традиционната яка, както и номерата, които ще бъдат лилави с бяла сянка. Разбира се, ще има и бял екип, какъвто всеки отбор от NBA притежава. 

Униформите ще разполагат с технологията NFC (Near Field Communication), чрез която на смартфоните си ще можем да получаваме актуална информация около любимия ни отбор - снимки, интервюта, резултати. 

Доналд Тръмп нападна Леброн Джеймс

Защо Тръмп нападна Леброн Джеймс

Критиките към президента не спират

При направата на всеки един екип са използвани около 20 рециклирани пластмасови бутилки. Цената е 110 долара.