Как бихте реагирали, ако пътувате в метрото и изведнъж до вас седне спортист, чиято годишна заплата надхвърля 30 милиона долара. Може би ще се зарадвате, стига да го разпознаете. Ето и за какво става въпрос. 

Снощи баскетболният отбор на Кливланд Кавалиърс гостуваше в Ню Йорк на местния отбор (Ню Йорк Никс) и намери доста интересен начин, за да се придвижи от "Медисън скуеър гардън" до хотела, в който са настанени. 

Желязната воля на един баскетболист

Желязната воля на един баскетболист

Жестокото счупване на крака не спира Гордън Хейуърд

Шампионите за 2016 г. се качиха в нюйоркското метро, за да разнообразят и съкратят придвижването си.

Голяма звезда на тима Леброн Джеймс документира тяхното преживяване. 

Седейки във влакчето, той се обърна към своя съотборник Кайл Корвър, за да разясни на феновете защо са решили да вземат метрото. Причината е, че с подземния транспорт те ще достигнат до хотела си за около 6 минути, докато с автобус за повече от 40 минути.

В кадъра Краля, както е известен Джеймс, включва и нищо подозиращ мъж, който е седнал до него. Очевидно човекът не разпозна баскетболиста, защото посегна към камерата, в опит да спре снимането. Това, разбира се, активизира охранителите, който бяха неотлъчно до баскетболистите. 

Да разпускаш с Тейлър Суифт

Да разпускаш с Тейлър Суифт

„Големите момчета“ също са ѝ фенове

През смях Леброн Джеймс им каза да се успокоят. Очевидно разходката с метрото не се е отразила на Кливланд, тъй като те победиха своите опоненти от Никс.