Годината за Григор Димитров не започна по възможно най-добрия начин, като тенисистът не успя да постигне нищо значимо на първия турнир за година в Бризбейн, Австралия. 

Григор Димитров, едно Lamborghini и как разпуска след тренировка

Гришо и високите скорости

Това момче има бензин в кръвта

Гришо обаче остава в страната на кенгуруто, защото след по-малко от седмица ще започне участието си в Australian Open. Там той потренира със Серина Уилямс, с която преди години се говореше, че има връзка. 

От Австралия Григор Димитров реши да оповести, че е новото рекламно лице на напитките Vitamin Well. Марката е шведска и няма много общо с топлия климат на Австралия, но Григор пише, че когато е живял в Швеция е открил Vitamin Well, ползите от нея и тя веднага се е превърнала в една от любимите му напитки. 

От компанията пък също побързаха да се похвалят, че българинът е станал част от екипа им, наричайки го тенисист от световна класа. Също така не пропускат факта, че е най-успешният български тенисист, спечелил осем титли от ATP.

В сайта си Vitamin Well отбелязват, че с привличането на 27-годишния Димитров засилват позицията си в тенис средите.

Григор Димитров, Nike и суеверието на спортистите

Суеверен ли е Григор Димитров

Nike дава отговор на въпроса

А според тях, изборът на Григор е съвсем естествен, защото е живял известно време в Швеция, а и през 2013 г. спечели Stockholm Open, първата му титла от ATP.