Бясната надпревара за космически печалби от тотото навлиза в абсолютния си пик с талоните на моментните лотарийни игри. Печалби достигащи милиони очакват избора, който може да внесе съществени промени в живота ви.

Не пропускайте възможностите да изтриете финансовите си притеснения с главозамайващите суми, скрити под скреча на играта "Разбий трезора". В тази емблематична игра са заложени трудните за спестяване, но изключително приятни за харчене три топ печалби по 1 000 000 лева.

Пет печалби по 1 000 лева спечелиха участници от Спорт тото в тираж 50

Пет печалби по 1 000 лева спечелиха участници от Спорт тото в тираж 50

Вижте какво определи жребият

Можете да се присъедините към безгрижната компания на тото милионерите и с моментната лотарийна игра "60 години СПОРТ ТОТО"! Не се колебайте да си дадете шанс за някоя от трите печалби по 1 000 000 лева.

Участвайте в напористата акция по търсене на крупни суми и с талоните на "Златната акция". С инвестиция от 5 лева, може да заявите правото си на собственост върху разнообразни печалби до 500 000 лева.

Да не забравяме и класическите методи за забогатяване, намиращи се в числовите игри на Спорт Тото. За тиража в неделя прогнозният джакпот в играта "6 от 49" ще достигне сумата от 2 350 000 лева.

Много по-лесно от това да запишете наследника си в детската градина, е да заложите в играта "Тото 2 - Зодиак". В нея печалбите са до 3 000 000 лева, а с такава сума, може да му наемете колкото искате детегледачки, но само в случай, че следвате екзотичното желание да продължите трудовата си кариера.

СПОРТ ТОТО - ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЕЧАЛБИ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАЛОГ

СПОРТ ТОТО - ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПЕЧАЛБИ БЕЗ ДОПЪЛНИТЕЛЕН ЗАЛОГ

Безспорно, най-големият плюс на този вид печалби е, че те не са обвързани с допълнителен залог, а са възможност за бонус към залозите за числовите и моментните лотарийни игри

Друг начин завинаги да приключите отношенията с недоволния си шеф е играта "6 от 42", защото прогнозният джакпот в нея е 740 000 лева. Не пропускайте и да кандидатствате за сумата от 90 000 лева, натрупана във "Втори тото шанс" на играта.

Грабнете ли някоя от топ печалбите, просто наберете номера на прекия си ръководител и му споделете, че излизате в безсрочен отпуск.

Талони за милиони от Спорт Тото

Талони за милиони от Спорт Тото

Предизвикаха фурор в цялата страна

Достойни за хвалене в социалните мрежи и на семейни събирания са печалбите от игрите "Тото 2 - 5 от 35" и "Тото Джокер". Тяхната характеристика е следната: ниски залози и високи печалби. Просто опитайте!

До 12-ти юли се включете и в кампанията за лоялни клиенти "63 години ТОТО мания". Същият ден ще бъдат изтеглени 63-ма късметлии, които ще грабнат печалби без допълнителен залог. Времето до края на кампанията напредва, така че побързайте да натрупате бонус точки в своите карти "Тото клуб".

Залози за числовите игри за 54-тия тираж, можете да правите в нашите пунктове и онлайн на www.toto.bg до 18:00 часа в неделя. Дали ще спечелите ще научите от тегленето на тиража, което ще се излъчи на живо от 18:30 по БНТ 1 тази неделя.

Спорт тото – печалби с традиции

Спорт тото – печалби с традиции

За улеснение на всички, които редовно изпробват шансовете си в числовите игри, Спорт тото приема и онлайн залози

Актуална информация за игри и кампании може да намерите в сайта www.toto.bg, както в ФБ страницата на Тотализатора. За въпроси свързани с игри, тиражи, проверка на талони се свържете на национален телефон 0700 17 771- всеки делничен ден от 7:30-19:30 часа.