Едва ли някой се съмнява, че силата на късмета е непобедима, а единственото, което може да я спре е липсата на ясна цел. Тази неделя, всички, които изберат да насочат силата на късмета си към тотализатора, имат възможността да спечелят джакпот до 3 300 000 лева от играта "6 от 49", а жребият ще определи един участник в играта, който ще грабне нов автомобил. В никакъв случай не могат да бъдат пренебрегнати и печалбите до 3 000 000 лева, които са заложени в играта "Тото 2 - Зодиак".

Джакпотът, който могат да донесат шест печеливши числа в играта "6 от 42" е над 200 000 лева! Минималният залог, в който желаещите могат да се включат в спринта към големите пари е 85 стотинки. От 1-ви октомври играта Втори тото шанс на "6 от 42" ще отпадне, но за сметка на това, останалите възможности да спечелите без допълнителен залог продължават да раздават печалби с пълни сили. В 77-я тираж, късметлия избрал да заложи онлайн, грабна солидната печалба от 100 000 лева във Втори тото шанс на "6 от 49". В тази игра големите възможности за печалби са истински евъргрийн, защото във втори тото шанс на играта те винаги

достигат до 120 000 лева, а тази неделя сумата, която могат да грабнат най-големите късметлии е до 130 000 лева. Традиционно във Втори тото шанс на "5 от 35" късметът може да вкара в банковите сметки на най-големите късметлии до 200 000 лева!

Цялото това изобилие от допълнителни печалби е щедър бонус от страна на тотализатора, защото участието не е обвързано с допълнителен залог. Спорт тото продължава активно да подкрепя българските култура и спорт. Тази неделя е финалът на летният културен фестивал на Summer fest. За доброто настроение на гостите Спорт тото е осигурило възможност да премерят сили в състезания по футбол на маса (джаги), а момичетата от детския отбор по художествена гимнастика ще покажат своите съчетания.

С подкрепата на Спорт тото ще бъдат проведени и състезанията Bulgaria Fitness Championship 2020. Спортното събитие ще се състои на 26 и 27 септември, а мястото е град Перник Димова махала. На 27 септември Български спортен тотализатор ще раздаде специални награди за участниците и посетителите на събитието.

Тото милионерите вече станаха 112, а участието в игрите на Спорт тото е преди всичко забавления, което има реалния потенциал да донесе забележителни печалби. Залози за числовите игри на тотото се приемат онлайн и в тото-пунктовете най-късно до 18:15 часа в неделя.