Мтел, част от A1 Group, бе отличена с приза "Грижа за обществото и клиентски подход" в четвъртото издание на конкурса "Компания на годината". Отличието бе връчено на Mладен Маркоски, главен финансов директор на Мтел.

Мтел стартира нов голям спортен продукт

Нов спортен канал ще променя стандартите в родния ТВ ефир

Мтел Sport 1 ще предава мачове от китайското първенство

"Това е първата награда, която получавам като главен финансов директор на Мтел и може би една от последните за компанията под този бранд. Знаете, че тази година е много важна за нас, защото ще станем А1 - ще приемем името на нашата група A1 Group, която оперира в 7 държави в Европа и е част от четвъртия по големина телеком в света America Movil. Сигурен съм, че промените, които предстоят, ще доведат до още повече положителни неща за нашите клиенти, които винаги са били във фокуса на нашата работа", каза Маркоски.

Снимка 351908

Източник: mtel

Мтел непрекъснато се стреми да подобрява качеството на обслужване и да развива нови услуги, за да отговори на изискванията на дигиталната ера. Телекомът инвестира в проекти, които имат за цел да направят живота на хората по-лесен и пълноценен. Последният от тях беше представен по-рано тази седмица и предлага умни решения за градска среда с помощта на Narrowband IoT технология.