Министърът на младежта и спорта Красен Кралев и областният координатор на ПП ГЕРБ - Русе Пламен Нунев от свое име подпомогнаха финансово дейността на Спортен клуб "Олимп - спортът е равнопоставен". 

Това се случва в труден момент за клуба. В репортаж на "Здравей, България" в ефира на Нова телевизия през седмицата Георги Гаев - председател на русенския спортен клуб за хора с увреждания разказа, че търси помощ, за да заплати членския внос към Българската паралимпийска асоциация. Спортистите имаха нужда от средства, за да могат да участват в състезанията през годината. Таксата от 325 лева за тях е непосилна и затова шампионите по шах, тенис на маса и др. спортове призоваха за подкрепа в социалните мрежи. 

Денят преди да закачим мартениците, може да се окаже един от най-важните в живота

Денят преди да закачим мартениците, може да се окаже един от най-важните в живота

ДЕНЯТ ПРЕДИ ДА ЗАКАЧИМ МАРТЕНИЦИТЕ, МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ ЕДИН ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ В ЖИВОТА

Днес в офиса на ПП ГЕРБ в Русе Пламен Нунев се срещна с председателя на клуба и от името на министър Красен Кралев. "Уверих Георги, че може да разчита на нас и занапред. Декларирали сме пълна подкрепа и съдействие за хората с увреждания, а това, че те са и успешни спортисти, само може да ни радва и респектира", заяви Пламен Нунев.  

"Благодаря за ползотворната среща и за финансовата подкрепа за клуба ни на Красен Кралев и Пламен Нунев. Радвам се, че ни протягат ръка, защото разбират смисъла на всичко, което правим. Благодарим от сърце!", заяви в края на срещата Георги Гаев.