Легендарното спортно развлекателно шоу "Крале на силата" гостува този понеделник (26 октомври) по случай празника на Св. Димитър Закрилник на град Сливен. Спортни предизвикателства отправя продуцентът, автор и водещ на събитието - Кирил Вълчев-Скалата пред входа S Moll от 11:30 часа.

Всички деца и възрастни са поканени да участват. За всяка серия на лежанка, набирания и кофички, ще получават награда.

15-метрова американска лимузина с награди за над 5 хил. лв. включващи здравословни храни и напитки, витамини, протеинови вафли, книги, карти за фитнес, уикенди за двама в спа хотел до Рилския манастир и козметични продукти ще бъдат материалния стимул.

"От 20 години рекламирам положителния ефект от упражненията с тежести, но днес това е особено належащо, защото хората са загубили способността да общуват в реалния живот. Да играят спортни игри, просто за забавление, спомени и приключение. В екипа участват красавици и атлетични модели. Специален гост е републиканската шампионка по скокове във вода Нинка Вълчева, многократната шампионка по фехтовка Олесия Познякова и Miss Fitness Model и певица NIKKA. Всеки участник е кралят на силата", споделя Скалата.