"Управлявам тотализатора като бизнес", заяви изпълнителният директор на предприятието Любомир Петров навръх 64-тия рожден ден на БСТ. Той е магистър по компютърни системи и технологии и е завършил и бизнес мениджмънт. Убеден е, че пътят пред институцията е предначертан - да се утвърди като модерен хазартен оператор, да продължи да подпомага българския спорт и да радва хората, както прави вече почти шест десетилетия и половина.

"Бих казал, че 64 години са доста за тотализатора - отговори Петров на въпрос за възрастта на рожденика, след което продължи с равносметката. - За тази година и нещо, в която съм тук, чувствам тотализатора като институция. Сериозна институция, а не просто държавно предприятие, която 64 години подкрепя българския спорт, а от миналата година - и култура и образование. Така че се надявам още дълги години да продължи тази своя мисия."

Като човек с богат професионален опит в сферата на технологиите, бизнес развитието и продажбените процеси, изпълнителният директор на тотализатора е доволен от свършеното през изминалата трудна година.

ЦЕЛИЯ ТЕКСТ ЧЕТЕТЕ ТУК!