Иновативната концепция на тази изключителна игра се базира на огромен брой печалби по 1 000 лева.

Нещо повече - един талон може да донесе не една, не две, а цели три парични печалби. Във всеки от талоните има две зони за игра и общо 12 възможности да спечелите.

Заредените суми са за близо 5 000 000 лева, дизайнът и визията успешно кореспондират с блясъка на най-привлекателните казино игри. Честотата на печалби е впечатляваща и фактът, че един талон струва само три лева, прави това бижу на тотализатора неустоимо за търсачите на печалби.

Талоните на "Бързите 1 000 лева" са това, което всеки почитател на светкавичните печалби е очаквал - игра без аналог на българския пазар и топ печалби до 50 000 лева. Точно такава прогнозна сума може да бъде спечелена и от играта "Тото Джокер", в която минималният залог е само 30 стотинки.

Красен Кралев се срещна с европейския шампион Мартин Чой

Красен Кралев се срещна с европейския шампион Мартин Чой

Той се подготвя за участието си в "24 часа на Льо Ман"

Класическите игри на тотализатора също настъпват с изключителните си джакпоти.

В навечерието на празника 8-ми март, в играта "6 от 49" прогнозният джакпот е 2 800 000 лева. Любителите на нумерологията и астрологията могат да грабнат короната на късмета с печалби до 3 000 000 лева от играта "Тото 2 - Зодиак", а джакпотът в "6 от 42" се очаква да достигне над половин милион лева.

Голямата изненада е за почитателите на играта "5 от 35". В нея освен традиционните възможности за печалби, тотализаторът е подготвил 10 бонус суми по 500 лева, които ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички залози направени за 18-я тираж.

Изобилие от печалби са подготвени за 18-я тираж. Залози може да направите в пунктовете на тотализатора, в търговската мрежа на нашите партньори, обозначена със стикер "Спорт тото" или онлайн на toto.bg.