Треньорът на Спартак (Вн) търси чужди защитници чрез фейсбук. Заплатата е 400-500 евро.

Утвърдиха треньорския щаб на Спартак (Вн) за сезона в Трета лига

Утвърдиха треньорския щаб на Спартак (Вн) за сезона в Трета лига

Кирякос Георгиу остава начело на "соколите"

Старши-треньорът на Спартак (Варна) Кирякос Георгиу търси централни защитници от чужбина чрез социалната мрежа.

В съобщението, което той е пуснал на английски език и е споделил в личния си профил, Кирякос разкрива, че целта му е да изгради отбор, който да се върне в професионалния футбол до две години. Георгиу дори отива и по-далеч, както казва, че другата им цел е Първа лига, с амбиции за представяне и в Европа. Ето какво пише Кирякос във фейсбук:

Георги Ставрев напусна Спартак (Варна)

Вратар напусна Спартак (Варна)

Стражът бе с аматьорски договор в клуба

"ФК Спартак Варна (3-та лига в България) търси да привлече млади централни защитници, които играят по система 3-5-2 и имат европейски паспорт. Офертата ни включва изпитателен период, с осигурен престой и храна. Моля, изпратете съобщение или имейл на treniorkg@gmail.com с вашето СВ и видео.

Спартак (Варна) е клуб с над 100-годишна история, който е оставил голяма следа в българския футбол. В последните десетилетия клубът премина през трудни моменти, но от няколко месеца има нов собственик и нов мениджмънт. Задачата, която аз и моят екип си поставихме, е в рамките на две години да изградим тим, който да върне Спартак (Варна) в професионалния футбол. Нашата цел е Първа лига с амбиции за представяне и в Европа. Ние не само си поставяме високи цели, но имаме и план и стратегия как да ги постигнем".

Минал през ПСЖ дойде в Спартак (Варна)

Минал през ПСЖ дойде в Спартак (Варна)

Жан-Ив Мвото е със сериозна визитка