Спартак (Плевен) призовават феновете да подкрепят отбора в мача срещу Беласица (Петрич). С такъв апел се обръща преди домакинската среща на плевенчани Борислав Георгиев, член на Управителния съвет на клуба.

"Спартак (Плевен) се завърна в професионалния футбол по възможно най-добрия начин - на върха е след първата третина от настоящото първенство. Заслуга за успешното представяне до момента имат всички, свързани с клуба. Неизменна част от него сте и вие - феновете. Благодарни сме за помощта, която оказахте в изминалите мачове. За да продължи по същия път, отборът се нуждае от вашата безценна подкрепа", каза Георгиев.

Спартак (Плевен) започва дарителска кампания за подпомагане на дейността на клуба

Спартак (Плевен) започва дарителска кампания за подпомагане на дейността на клуба

Кампанията е инспирирана от подобни такива на други отбори

Той призова всички привърженици на Спартак да дойдат на 30 септември на стадион "Плевен", да си купят билет на цена от пет лева и да подкрепят тима във футболната среща срещу Беласица (Петрич). Според Георгиев финансовата политика в клуба е на ниво. Заплати и премии се изплащат редовно, Спартак няма задължения.

ОФК Спартак (Плевен) е лидер в класирането след първите десет мача от настоящия сезон на Втора професионална футболна лига. Домакинският двубой срещу Беласица (Петрич) в петък ще започне от 16:00 часа.