Ръководството на Славия представи официално своя нов старши-треньор Златомир Загорчич, който се завърна начело на най-стария столичен клуб след няколко месеца отсъствие. Още утре на Заги предстои важен полуфинален двубой за Купата на България срещу Арда.

Ето какво каза специалистът пред насъбралите се журналисти:

Официално: Златомир Загорчич е новият старши треньор на Славия

Официално: Златомир Загорчич е новият старши треньор на Славия

Представят го утре

"За нас най-важният мач е всеки един. Няма как да подценяваме, трябва да изиграем всеки един до края, а общо имаме 8 мача. Разчитам и с финал за Купата. Трябва да сме сериозни и се надяваме да успеем. Затова се връщам, тъй като Славия заслужава много по-добри резултати и ще ги направим.

Поех риска, когато се родих още. Животът лесен ли е? Няма нищо лесно. Излизаме на терена и се раздаваме. След като съм тук, вярвам, че можем да го направим. Убеден съм в това нещо и не е странно завръщането ми.

Може пак да искам отпуска някое време. В живота не е лесно, винаги влизаш в трудностите и някой път е хубаво. Във вчерашната тренировка видях настроение. Има доста млади футболисти, доста промени, откакто аз си тръгнах. Убеден съм, че ще го направим това, което трябва да направим.

Славия чества 108 години от своето създаване

Славия чества 108 години от своето създаване

"Надяваме се успехите отново да станат неизменна част от ежедневието", пишат от клуба

Със сигурност срещу Арда ще е тежко. Гледах много от мачовете във Сърбия по телевизията. Те са добър и стойностен отбор, но знам, че моите момчета ще се раздадат на повече от 100% да спечелят мача. Емил Стоев има проблеми с рамото, не знам какво му е състоянието, но трябва да почне днес да играе. Не съм сигурен от колко време не е играл. Славия има добър кондиционен треньор и досега са работили. Мисля, че няма да има проблеми.

Имах предложения за работа, докато нямах работа, но не съм ги приел", акцентира Златомир Загорчич.

Михаил Александров: Важното е Славия да се спаси от изпадане, а не да вземе Купата

Михаил Александров: Важното е Славия да се спаси от изпадане, а не да вземе Купата

"Купата на България е турнир, в който всяка грешка се наказва и нямаш право на поправителен"