Велисав Вуцов е един от потенциалните заместници на напускащия Славия наставник Александър Тарханов, твърди "Труд". В петък президентът на "белите" Венцеслав Стефанов обяви, че се задава треньорска рокада на "Овча Купел" след загубата от ФК ЦСКА 1948 с 1:3.

"Какво да подценяват - обясни Стефанов. - Ние се борим за оцеляване. Нямаше пазене за купата. Нищо не им казах. По всяка вероятност ще има смяна на треньора".

Славия - ФК ЦСКА 1948 1:3 (Развой на срещата по минути)
на живо

Славия - ФК ЦСКА 1948 1:3 (Развой на срещата по минути)

Ценен успех за гостите

Вуцов е без отбор от 2018 година, когато за кратко бе начело на "Царско село", но се задържа около месец, а загубата от Дунав реши тогавашния тим от Втора лига от промоция в елита. Наскоро той бе свързван с Ботев (Враца), но "зелените" се обвързаха с Веселин Великов.

Иначе 53-годишният специалист познава отлично обстановката в "Славия", където работи на два пъти - през 2009/10 и след това през 2012/13. В момента в отбора на "белите" се подвизават и двамата му синове. Вратарят Светослав Вуцов е със статут на титуляр през пролетта, а по време на зимната пауза бе привлечен и халфът Петър Вуцов.

Задава се треньорска рокада в Славия

Задава се треньорска рокада в Славия

Венци Стефанов ще уволнява Тарханов