Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов представи новия старши-треньор на тима - Златомир Загорчич и в типичния си стил говори за всички належащи теми в редиците на столичния клуб.

Ето какво каза той:

"Има приоритети пред Славия - и Купата, и концентрацията. Чухте треньора, ние сме бойци на тихия фронт. Той знае, че каквото се разберем, това е. Ние и преди това не сме подписвали договори с него. Контрактите между мъже не представляват нищо, стискаш си ръката и гледаш напред. Лист хартия е просто.

Загорчич: Не е странно моето завръщане, по някое време може пак да искам отпуска

Загорчич: Не е странно моето завръщане, по някое време може пак да искам отпуска

"Славия заслужава много по-добри резултати и ще ги направим"

Нормално е този дисбаланс в резултатите на Славия. И Ливърпул бяха на първо място, а сега не са, Барселона, Реал.. В случая лошото е, че се случи на нас, но трябва да покажем, че сме мъже и да се изправим. Тук сме, за да работим и променим нещата. В това се състои цялата философия. Ако седнем да го мислим, отгоре-надолу, отляво-надясно - това са неща само за журналистите и статистиката. Всички привърженици и хора със Славия искат отборът да е добре.

Не искам провокационни въпроси. И с Тарханов, и със Заги винаги сме се разделяли като мъже и приятели. Виждаме, че има недобри игри и трябваше нещо да се промени. Обикновено е треньорът този, с който клубовете се разделят. Тарханов не е виновник, а главните виновници са в тези в съблекалнята. Заги има достатъчно знания и възможности да промени това нещо към по-добро. Обстановката във Славия винаги е била нормална. При нас няма простотия, ексцесии, интриги, клинове в отбора. Сядаме, разясняваме като мъже, говорим като мъже, разделяме се като такива и се срещаме. В края на краищата животът изисква първо да сме коректни един към друг, за да имаш сурат да погледнеш после този човек", коментира Венци Стефанов.

Венци Стефанов стопирал привличането на Луму в Славия

Венци Стефанов стопирал привличането на Луму в Славия

Не останал очарован от характера на нидерландеца