Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира победата на "белите" над Илвес Тампере тази вечер в първия им мач в Лига Европа за тази година.

Босът не пропусна да се заяде и с Левски заради загубата на "сините" на старта на еврокампанията им от Вадуц.

Славия победи Илвес Тампере с 1:0 в първия си мач в Лига Европа

Момчил Цветанов донесе важна победа на Славия във Финландия!

"Белите" с преднина преди реванша в София

"Хубава победа, макар че заслужавахме да спечелим с още по-добър резултат. Да, не е убедителна, но и най-грозната е по-хубава от загубата. Бях убеден, че днес ще спечелим.

Ударихме греда, отмениха ни и гол, но съдията не изигра ключова роля. Сами си попречихме да спечелим с разлика. Можехме да вкараме поне още един гол. Надявам се на реванша в София да довършим започнатото и да продължим напред в Лига Европа, елиминирайки Илвес.

Загорчич: Няма да ни бъде лесно във втория мач

Загорчич: Няма да ни бъде лесно във втория мач

"Трябва да се раздадем още повече"

Koй отпадна преди години от Тампере? А, да, сетих се! Отборът, който победихме на финала за Купата на България. Нещата се менят, животът се мени. Пожелавам им да отстранят този колос Вадуц. Имат шанс, независимо, че загубиха снощи. Дай Боже всички български отбори да се класират напред.

Победихме изцяло с българи в състава. За пореден път доказахме, че и с българи могат да се постигат успехи. Преди мача казах на момчетата да се борят като истински българи. В Хелзинки бяхме подкрепяни от много сънародници, благодарим им. Съперникът имаше 4-5 тъмнокожи момчета, но не можаха нищо да направят срещу нашите герои", заяви Стефанов пред колегите от "Блиц".

Гамаков: Илвес е тежък съперник, победата е важна

Гамаков: Илвес е тежък съперник, победата е важна

"Да не забравяме, че има и реванш"