Босът на Славия - Венцеслав Стефанов коментира, в типичния си стил, актуални теми свързани с "белия" клуб и българския футбол като цяло. Ето какво сподели той пред "Арена Спорт" по БНТ.

"Сигурен съм, че Славия ще се представи добре през пролетта. Убеден съм, че ще отстраним и Локомотив (София) за Купата. Проведохме добра подготовка. Светослав Вуцов може да бъде следващият голям трансфер на клуба, но трябва да изиграе стабилен пролетен полусезон.

Златомир Загорчич: Младите момчета от школата се интегрират добре в отбора

Златомир Загорчич: Младите момчета от школата се интегрират добре в отбора

Дано продължат по този начин, коментира специалистът

Бих предпочел Ивайло Чочев за "Футболист на годината". Груев-младши е добро дете, но ние нищо не знаем за него. Ако с два мача за националния отбор, може да стане №1.... Има голям потенциал. През следващите години, може би...

Гошо Петков тренира повече от другите. За мен той е лидер и вдъхновител. Помага много на Загорчич. Ще играе, докато може и прецени старши-треньорът. Има програма, която се спуска от УЕФА и БФС. Мъри работи при богатите. Видя как е, хубаво е и в Дубай! Рецептата е проста. Държавата прави в 15 града хубаво отопление на стадионите вместо нови стадиони. Прави се конкурс, идва фирма, слага се отоплението и така се решава въпросът да се играе и през януари. Не може да играем, само когато е време за плаж.

Държавата обеща, че ще помогне за стадионите на Левски и ЦСКА, ама... А на мен колко са ми обещавали! Славия няма борчове! От Левски може би искат на "кабриолета" да сложат сгъваема козирка. Какво искат? Имаха си стадион, съсипаха си трибуната. Га ядоха кифтетата, не риваха!",

Заги даде два дни почивка на "белите" след лагера в Турция

Заги даде два дни почивка на "белите" след лагера в Турция

Футболистите на Славия ще почиват два дни