Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше силно разочарован, след като тимът отпадна от турнира със загуба от Ботев (Пловдив).

Ботев (Пловдив) победи Славия с 2:1

Под снега в София Ботев (Пловдив) отстрани Славия за Купата

Два гола на Неделев

"Във футбола понякога трябва да имаш и късмет. Този път той не беше на наша страна. Момчетата дадоха всичко от себе си. Логично този мач трябваше да свърши 5:2, а той свърши 1:2. Много съм разочарован от загубата", сподели Стефанов.

Славия игра доста добре през второ полувреме, но множеството пропуски на "белите" им попречиха да стигнат поне до продължения.

"Не сме тук да обсъждаме треньорите. Така е решил треньора, това е преценил. Всички момчета дадоха всичко от себе си. Вижте, ако не се играе при тези условия, кога?. Трябва да играем в средата на юни. Такава е програмата. Има мачове, контроли. Такива са ни условията, при такива трябва да играем. Нямаше никаква възможност да се отложи тази среща. Винаги съм доволен от младите. Аз много разчитам на рожбите на Славия. Днес играха 21 български играчи? За мен това е прекрасно. Ако всеки път е така, нивото на българския футбол ще отиде високо", коментира Стефанов.

Златомир Загорчич: Това, което говорихме, го показахме през втората част

Златомир Загорчич: Това, което говорихме, го показахме през втората част

"Искам да изглеждаме по един и същи начин и да гледаме себе си"