Босът на Славия - Венцеслав Стефанов разкри повече подробности относно крутите мерки, които взе заради поредицата от слаби резултати на "белите". За пореден път той обяви, че столичани не участват в уредени мачове. Чичо Венци не е доволен и от формата на първенството, окачествявайки го като "идиотски". Ето какво сподели той пред колегите от "Блиц".

Славия изгони Ранди Онуха, Тейнур Марем и Стефан Ашковски

Чистка в Славия след двата резила

С предупреждение пък е Славчо Шоколаров

"Какво ме накара да изгоня тримата футболисти? Клуб със 106-годишна история, оставям настрана нечистите помисли за тото и други неща. Те са плод на фантазиите на болни хора, но Славия 106 г. е запазила честотата на името си, не може сега някои хора без да знаят за какво става въпрос и какъв отбор е Славия, да допускаме да не дават това, което е необходимо за един такъв велик клуб".

"Те са отстранени не специално заради този мач. Казах и след срещата, че съм готов всички футболисти да бъдат подложени на детектора на лъжата. Защото нашето верую - на хората, които даваме парите за Славия, е да даваме шанс на наши футболисти. Аз допуснах грешки, като вярвах, че в един момент, когато имахме доста контузени, смятах, че тези хора ще могат да помогнат, привличайки ги. Но те не заслужават тази чест - да защитават цветовете на Славия".

Венци Стефанов: В Славия няма "черно тото", готов съм да подложа всички футболисти на детектор на лъжата!

Венци Стефанов: В Славия няма "черно тото", готов съм да подложа всички футболисти на детектор на лъжата!

"Гарантирам, че няма играч, който да е играл симулативно"

"Не съм доволен от моментната форма на Стергиакис. Това не е този Антонис, който знам. Твърде много мениджъри и глупаци около него му пълнят главата с глупости. Той трябва да бъде на топниво, както миналата година".

"Виждате какво се получава - 5-6 отбора не играят за нищо. Първите четири от шестицата играят за нещо, а другите не играят за нищо. Провеждат се мачове по никое време - петък, понеделник... от 14 часа, от 20 часа. Не знам това как помага на футбола. Бяха измислени идиотски промени. Тази формула е провал. Как може цял сезон да падаш и накрая с една победа да се спасиш. Трябва да мислим за футбола, и без това сме цъфнали и вързали".

"Гледах ЦСКА и Левски. И двата отбора бяха разочарование просто. Очаквах нещо много повече. Имаше много закани, много пушилка и накрая нищо. Една седмица вие журналистите помпахте обществеността, че едва ли не този сблъсък ще бъде сблъсък на титани, а то се оказа един посредствен слаб мач".

Венци Стефанов: Срам! Дори хората около мен викаха: "Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото"

Чичо Венци: Срам! Дори хората около мен викаха: "Абе, казвай ги тея работи и ние да играем тото"

"Видях един безобразен отбор на Славия"