Босът на Славия Венци Стефанов намери за какво да е недоволен, въпреки че неговият отбор победи с 3:1 Лудогорец и зае третото място в крайното класиране на първенството. 

"Доволен съм от мача, разбира се. Спечелихме бронзовите медали, което не е малко, но можеше да бъдем и втори. Един съдия ни открадна сребърните медали! Даже днес говорят против мен - не им изнася, когато човек им каже истината в очите. Цяла България видя как ощетиха Локомотив (Пловдив) срещу ЦСКА. Излиза, че аз говоря против съдийството. Не, просто казвам истината.

Такива като Костадин Стоичков, който сменя съдиите под давление на футболни президенти и на временно изпълняващи длъжността президенти на БФС, нямат място като председатели на СК.

Славия победи Лудогорец с 3:1 и ще играе бараж за Лига Европа

Подвиг! Славия измести Левски от мечтаното трето място след гръмко 3:1 над шампиона Лудогорец!

Невероятно представяне на "белите"

И вчера им казах, че не бива да посягат на децата заради родителите. Ще изнеса много данни! Ще кажа много неща! За Костадин Стоичков и за съдийската компания.

Как така Ивайло Стоянов за три мача два пъти се среща със Славия? Как така се случва? Защо се случва? Казвам му 1000 пъти, че той и целият му екип е на Гриша Ганчев. Видяхте какво направиха на Локомотив (Пловдив). С нормално съдийство Локомотив щеше да победи ЦСКА, а Славия щеше да е на второ място.

Костадин Стоичков се намеси пряко в определянето на класирането в "А" група. С действията си, с назначанията на съдии. Като се прибера, ще разглася всичко! Българската общественост трябва да знае. Те ни откраднаха сребърните медали.

Яд ме на съдийската комисия и на шефа на съдиите. Той пряко се набърква в определянето на класирането в българския футбол. Кръгът "Царско село", Гриша Ганчев са добре известни как действат със съдиите. Преди години Стойне Манолов много държеше този съдия да му свири един мач. Сега Гриша Ганчев държи. Явно този съдия е удобен за поръчки. Учудвам се.

Загорчич: Играем красиво, с дух и самочувствие, доволен съм

Загорчич: Играем красиво, с дух и самочувствие, доволен съм

"Продължаваме по този начин"

Дайте да видим как се определят съдиите. Нали казаха, че ще изкарат кои съдии са свирили на Славия. Хайде изкарайте ги! Защо не го направят?! Бившият шеф на съдиите беше изгонен от временния президент, защото не го бил поздравил четири дни от встъпването в длъжност. Изгони този и назначи този, който е добър послушник. Сменя съдии, когато му кажат, прави всичко, каквото искат.

Послушко е. На един мач ми смени съдията. Пак кръга "Царско село". И се оправдаваше, че Мишо Касабов... Аз му казах онзи ден: "Ако не можеш да бъдеш самостоятелен, подай си я оставката". Искам нещата да бъдат ясни и прозрачни. За мен е нормално такъв човек да си подаде оставката.

За Левски нямам какво да кажа. За Левски или добро, или нищо", обяви Стефанов пред "Спортал".

Загорчич: Играем красиво, с дух и самочувствие, доволен съм

Загорчич: Играем красиво, с дух и самочувствие, доволен съм

"Продължаваме по този начин"