Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира "белите", Левски, ЦСКА, ЦСКА 1948, БФС, избора на Димитър Илиев за Футболист на годината и ред други неща. Ето какво каза той пред Sportal.bg:

"В българския футбол нещата тотално са се объркали. Гледах днес тоя вика тоя, отивайте там това да правите, онова да правите. Добре де, нас никой никога не ни е пращал в Славия. Никой не ни е давал милиони, никой не ни е помагал, за да издържаме клуба.

Ивайло Димитров: Надявам се да помогна на Славия за Европа

Ивайло Димитров: Надявам се да помогна на Славия за Европа

Вижте какво още каза той

Защо за 26 години на нас в Славия никой не ни даде един лев, не ни предложи някой благодетел да дойде да помага? Ако наистина има справедливост, столицата ще остане само с един отбор в "А" група - Славия. Само нашият клуб е изряден.

Васил Божков казва, че е покрил 22 милиона задължения в Левски. При ЦСКА Гришата покрива, но там никнат като гъби. Не знам как точно ЦСКА ще строи "Българска армия" - отгоре ли ще спускат машините с хеликоптери? Наясно съм какво трябва да има един съвременен стадион, за да бъде лицензиран за Европа. Това е неизпълнимо за Борисовата градина - трябва да се сече, може би Цариградско шосе трябва да стане платен паркинг. Това е неизпълнимо! Това е прах в очите на хората. За да не протестират феновете, гледаме да отлагаме - кажи си честно пред хората, става или не става.

Славия заминава с 26 футболисти за Алания

Славия заминава с 26 футболисти за Алания

"Белите" остават в турския курорт до 7 февруари

Дали феновете на Левски ще подкрепят Васил Божков? Силно се съмнявам. А ако това нещо се случи, ще е прецедент и тогава благодетелите на всички други клубове ще карат феновете да излизат пред Министерски съвет и да искат това или онова! Какъв е ефектът като феновете на Ботев (Пловдив) излизат и искат строеж на Колежа, а? Тодор Живков го е казал преди много време: "Какво ще решаваш ти, когато нямаш пари!". Вместо да правим протести, да се хващаме здраво за работа!

Стефан Велков премина във Валвайк под наем

Стефан Велков премина във Валвайк под наем

Юношата на Славия е собственост на нидерландския Ден Бош

Няма да е кой знае какъв проблем според мен да има мач ЦСКА срещу ЦСКА в "А" група. Най-доброто е да се обединят - това би било наистина най-доброто! Публиката на ЦСКА е интелигентна, те обичат много отбора си и за разлика от "сините" не са провокатори. Такова обединение е най-доброто за ЦСКА. Противопоставянето между двата ЦСКА е изкуствено нагнетено.

Ако ЦСКА беше тръгнал от Четвърта лига, нямаше да има ЦСКА 1948. Нещата обаче са се случили. Чудно ми е Гриша Ганчев какви грешки прави в трансферите. За първи път - миналата и тази година, бъркат. За 25 години Гришата, и преди това като беше Литекс, почти не е правил грешен избор. Някой друг там разваля трансферната политика. Ако успеят да се обединят и разберат, ще е добре не само за ЦСКА, но и за българския футбол. 

16-годишен талант на Славия премина в Парма

16-годишен талант на Славия премина в Парма

Божидар Костадинов първоначално ще играе в юношеските формации на италианците

Изборът на журналистите за Футболист на годината беше протестен срещу Лудогорец. Според мен Антон Недялков заслужаваше най-много наградата, но и вие, журналистите, сте хора и нищо човешко не ви е чуждо - и вие душа носите. Георги Петков заслужаваше най-много да спечели преди една година. Жоро ще остане моралният победител. Никой няма да запомни, че Космонавтчето е бил Футболист на България, защото той заслужаваше да бъде победител, колкото аз заслужавам да ме направят папа.

Защитник на Славия отиде в отбор от Румъния

Защитник на Славия отиде в отбор от Румъния

Давид Муньос премина в Академика (Клинчени)

Аз съм против този формат на първенството. Категорично! Трябва да се върне формулата с 16 отбора, 30 кръга. Това е най-доброто за нашия футбол. Не е дошло времето да кажа кой е моят фаворит за президент на Българския футболен съюз. Като гледам какви имена се въртят и предлагат...", заяви Венци Стефанов пред Sportal.bg.

Загорчич: Васил Добрев вече е футболист на Славия

Загорчич: Васил Добрев вече е футболист на Славия

"Винаги има възможност някой да си отиде"