Венцеслав Стефанов заяви, че Лудогорец има много силен отбор и е без конкуренция за шампионската титла.

Той не смята, че Левски може да спечели шампионата.

"Трябва да стане чудо някой отбор да настигне Лудогорец. Те имат много силен отбор и са без конкуренция.

Нали видяхте продукцията в столичното дерби? Левски трябва да се бори за оцеляването си", каза босът на "белите" в Пресклуб "България".

Емил Велев: Найденов да спонсорира Левски ще е страхотен ход, смешно е това за бащици и майки...

Емил Велев: Найденов да спонсорира Левски ще е страхотен ход, смешно е това за бащици и майки...

"Президентът на Левски как се казваше... Георги... Как?"

"Левски иска четири милиона за свой футболист, който е 48 килограма с мокри дрехи. Това няма как да стане. Христо Стоичков бе продаден за толкова пари.

Когато изкарат подобен футболист, тогава да искат толкова пари. Ето, Славия си създаде играч и го продадохме в чужбина", добави Стефанов.

"Левски в момента трябва да се бори за собственото си оцеляване. Дано това се случи, защото да отпадне така, както други отбори преди 1-2 години, няма да е добре за българския футбол. Всички клубове трябва да си правят сметката, че трябва да се простират според чергата си.

За мача с Унгария? Стискам палци с 2 ръце и ми се иска да излезем крайни победители, за да имаме някакъв шанс. Ако успеем да се мушнем с иглени уши в това първенство, ще бъде голям шанс за нас. Дано да успеем.

Съдийска тройка от Малта ще ръководи приятелския мач между България и Беларус

Съдийска тройка от Малта ще ръководи приятелския мач между България и Беларус

Главен арбитър на двубоя на Националния стадион "Васил Левски" ще бъде Тръстин Фаруджия Кан

Всички ние първо трябва да стоим здраво на земята, защото този национален отбор трябва да надскочи себе си. Да се раздаде до край, за да идем на това европейско. Иска ми се. Не съм по прогнозите. Не искам да казвам проценти, но мисля че ще отидем.

Новият президент на БФС? Човек с административен опит. Човек с авторитет. Човек, който има желание да направи нещо от българските момчета. Човек, който може да казва "не" и човек, който може да направи така че нашите деца да имат повече шансове и да допринесе за разбирателството с държавата. Да няма проблеми и ексцесии. Да може да ходим спокойно на мачовете и да се радваме на повече победи.

Ивелин Попов е мъжкар и ви гарантирам, че ще играе за България. Аз мога да го убедя стига да влиза в сметките на Георги Дерменджиев.

Лечков отговори на Попето: Аз дузпа не съм пропускал, Попов да каже и другите 99 причини

Лечков отговори на Попето: Аз дузпа не съм пропускал, Попов да каже и другите 99 причини

"Кой е казал, че съм отстранен от вицепрезидентския пост в БФС?"

В Славия сме двама човека, плюс секретарката. В Левски, гледам, са се нароили 30 треньори - на треньора-треньор, под треньор, над треньор... Директорът получава 22-23 хиляди лева заплата. Други по 12-13 хиляди. Хората искат да видят отчетността, къде се дават парите.

В един момент се получава така, че нашите грандове имат една маса от чужди футболисти, които имат договори за по 20-30 хиляди евро на месец, не играят и ги гонят. После започват дела, осъждат ги и трупат дългове. Това е недалновидно ръководство. В случая не визирам ЦСКА. Там има човек, който държи нещата и се надявам, че няма да допусне това", завърши Стефанов.