Всички в Славия са единодушни, че новият треньор в школата на "белите" Иван Иванов върши отлично и добросъвестно своята работа.

Бившият национал се присъедини през лятото към академията на столичния клуб, като е отговорен по няколко различни направления.

Освен, че се грижи за най-малките футболни надежди на клуба, част от тренировките на които се провеждат и на базата зад басейн "Спартак", доскорошният защитник подпомага професионалното израстване и усъвършенстване на защитниците на клуба, подвизаващи се в елитните юношески групи.

Снимка 476826

От клуба споделиха, че Иванов "идва първи и си тръгва след всички останали", когато е зает на "Овча купел".

Той е оставил отлично впечатление и у преобладаващата част от родителите, които го описват като много отдаден на работата си, истински професионалист и взискателен към важните детайли от играта на бъдещите бранители.

Дори и в отсъствието на представителния тим на клуба, който е на лагер в чужбина, треньорът изпълнява стриктно задълженията си и по всяка вероятност се надява младите надежди на Славия да последват добрия му пример.

Иван Иванов започна официално работа като част от школата на Славия

Иван Иванов започна работа в Славия

Бившият национален защитник на България ще работи отделно и със защитниците

"Искам 4-5 години да навляза в професията и тогава ще мисля и за мъжки футбол.

Имам достатъчно опит. Играх в шест различни държави", бе споделил Иван Иванов преди известно време в ефира на националното радио.

Иван Иванов: Българският футбол изостава във всяко едно отношение

Иван Иванов: Българският футбол изостава във всяко едно отношение

"Мислим си, че можем да постигнем успехи със стари методи"