Ветеранът в редиците на Славия - Георги Петков увери пред "Хоризонт", че никой в редиците на столичния гранд не мисли за опасността от изпадане във Втора лига.

Ангел Славков: Индивидуални грешки и нелепи подавания доведоха до загубата

Ангел Славков: Индивидуални грешки и нелепи подавания доведоха до загубата

"Днес спортното щастие не бе на наша страна"

Ето какво каза той:

"Нямам пропусната тренировка, нямам контузии, натоварвам се с всички останали. Имам голяма любов към футбола, не ми е омръзнало, подготвям се със същата страст. Момчетата в Славия имат качества, слушат ме. В тяхна полза ще е всичко, което им казвам, но всичко си зависи само и единствено от тях.

Една от причините за нашия срив е напускането на Златомир Загорчич. Другата причина е, че отборите ни приемат сериозно след последните ни успехи. Имахме и голяма доза малшанс. Срещу Черно море стана същото. Изравниха ни в 95-ата минута, след това допуснахме и нелепи загуби. Нужна е да се върне агресията в тима. Липсва и спортната злоба. Имаме футболисти с качества. Никой в Славия не мисли за изпадане.

Георги Петков: Със страх футбол не се играе

Георги Петков: Със страх футбол не се играе

"Прибрахме се и чакаме да ни вкарат гол"

До края на сезона има твърде много мачове. Славия ще се вдигне и отново ще побеждава. Ще продължа да играя, докато в Славия разчитат на мен и аз мога да съм от полза. Като видя, че не мога да съм полезен, сам ще спра. Няма да чакам някой да ми казва да прекратявам кариерата си", каза за "Хоризонт" Георги Петков.