Опитният вратар на Славия - Георги Петков, поздрави своите съотборници за успеха над Левски в най-старото столично дерби с 1:0. Ето какво още каза един от най-колоритните футболисти в efbet Лига:

"Най-важното е, че момчетата си повярваха. Важното е, че точно срещу Левски момчетата се раздадоха и така победихме. Бяхме още в еуфория след третото място. След това и г-н Загорчич си тръгна, събраха се една-две загуби. Не показахме играта, която трябва. Чака ни една много тежка година. Има нови футболисти и по-млади играчи в групата. Ще ни бъде тежко, но няма да се предаваме.

В тази ситуация видях, че защитата на Левски е дръпната на центъра и бях сигурен, че ако оцеля добре топката, ще изведа някой. Хубаво е, че Калоян вкара. Неприятно е, когато момче, което идва при нас от Левски да го малтретират по този начин.

Аз ако обръщам внимание на всеки, който е на стадиона, трябва отдавна да съм приключил. Отдавна не обръщам внимание. Важно е сега Кабов да не прегори. Аз съм казал, че винаги Славия, когато има нужда от мен съм готов да помогна. Надявам се да съм жив и здрав и да продължавам да играя".

Славия победи Левски с 1:0 в най-старото столично дерби на efbet Лига

Сладък триумф за Славия в най-старото столично дерби, две грешки провалиха Левски

Калоян Кръстев се превърна в герой за "белите"