Футболистът на Славия Галин Иванов призна, че действително има вариант да продължи кариерата си в Китай, но все още изчаква оферти от Турция и Русия, които да разгледа.

"Истината е, че наистина има вариант за Китай. Треньорът се е съгласил и изчаквам да видя президентът какво ще каже, и вече да получа реална оферта. За Турция нищо конкретно не знам да има. Имаше обаждания, но нищо конкретно. Това са нещата. Засега съм тук, тренирам със Славия и ще видим какво ще стане. 

На 30 години съм, в най-голямата си сила. Моето желание е да изляза извън България. Разбира се, че вече трябва да помисля малко и за себе си. Не, че тук не получавам добри пари, но трябва да мисля и за бъдещето. Ще видим какво ще стане, има време. Може да не се стигне до трансфер. Славия ми е на сърцето, но друг клуб... Наистина не знам. В момента съм тук и няма смисъл да коментирам други неща.

Галин Иванов с нова опция за трансфер

Галин Иванов с нова опция за трансфер

Националът ще получи оферта и от Турция

Не подценявайте Китай. Там първенството не е слабо. Има много качествени чужденци. Затова изчаквам и за Турция и Русия какво ще стане. Тогава ще реша.

Нека видим дали Славия ще вземе някой футболист и как ще се представим в подготовката. Според мен отборът може да се справи без всеки един играч. Не знам кой ще вземат, ако аз си тръгна. Засега съм тук и ще видим какво ще стане. С присъствието на Георги Петков отборът печели самочувствие, опит. Моето лично мнение е, че заслужаваше да е Футболист на годината. Заслужаваше го на 200%... Не искам да влизам в полемики и да правя интриги. Казах моето лично мнение, че Георги заслужаваше да е Футболист на годината. Знаете в България как се случват доста неща, така че е излишно да го коментирам. Десподов го харесвам, добър футболист е. Тошко също. Но за мен лично Георги трябваше да спечели", коментира Галин Иванов пред "Дарик" радио.

Лудогорец с интерес към Галин Иванов от Славия

Лудогорец пожела голямата звезда на Славия

Тони Здравков настоява за привличането на национала Галин Иванов