Свика ли Венцеслав Стефанов пресконференция, ясна е работата - ще се оплаква от съдиите и ще реди лаф след лаф. Напоследък е изгубил форма, преди време лафовете му бяха по-силни. Вчера изрева от съдията Никола Попов, който щял да направи Баташко клане на Славия и да помогне на ЦСКА. Това по думи на Стефанов.

Е, не се случи. Славия не беше ощетен с АБСОЛЮТНО НИЩО днес. Чичо Венци знае добре това, колкото и след мача да търсеше "под вола тЕле", пак по негови думи. От безсилие, босът на Белия балет завъртя пирует как, видите ли, Попов се подлагал на символичните гости и позволил те да бавят играта. Ама Стефанов явно наистина взема Славия за Реал (Мадрид). Само той вижда футбол-шампанско от отбора му, а ЦСКА в ролята на тим, който лежи и бави време.

Чичо Венци се накара и на една репортерка. Пак запазена негова марка. Но днес той остана с празните менци. Славия е аут от турнира за Купата на България, а думите от вчера за Никола Попов също са изпразнени от смисъл след представянето на рефера тази вечер. Да, Стефанов все за нещо ще намери съдията да "премери", но никой не се връзва на претенциите му. Те са съшити с бели конци, не важат, ама никак.

Сега да видим ще изреве ли президентът на Славия и за счупените седалки на стадиона в Овча Купел. Не, не от фенове на ЦСКА, а от малкото, подкрепящи отбора-домакин...

И последно - съдиите помогнаха на Славия в предния мач, когато не беше зачетен чист гол на ЦСКА, когато не беше показан заслужен червен картон на Тони Тасев. Защо Стефанов има широко затворени очи за тези ситуации, повлияли на крайния резултат? Защо, господин Президент?!

Венци се чуди как да се оправдае: Смешен съдия се подлагаше на ЦСКА

Венци се чуди как да се оправдае: Смешен съдия се подлагаше на ЦСКА

Президентът на Славия бесен от отсъжданията на Никола Попов