Централният бранител на Славия и младежкият национален отбор - Андреа Христов разкри пред колегите от "Блиц" как се бори с COVID-19. Ето какво каза той:

"С родителите ми сме на вилата. Под карантина съм вече осми ден. Неприятна ситуация, но се налага. Добре съм, вече нямам оплаквания.

Два дни преди това имах висока температура и болки в мускулите. Тогава отидох на стадион "Славия", за да разговарям с доктора ни. Той директно ми каза да си тръгвам и ме освободиха от тренировките.

Изобщо не съм се страхувал. Дори исках да хвана коронавируса, за да изградя имунитет. Вече е ясно, че всеки трябва да мине през COVID-19. Сега се надявам да го изкарам по-бързо и да няма усложнения. Баща ми също беше положителен. Майка ми не се е тествала, но сигурно и тя ще е положителна. Добре сме, заедно сме.

Може би липсата на ключови футболисти, а и те бяха по-добри. Заслужено ни победиха. Президентът ни Венци Стефанов също каза, че ни липсват някои играчи, освен това сме с нов треньор. Нужно ни е време. Надявам се по-скоро да се изкачим нагоре в класирането".

Славия с поредно уточнение относно заразените с коронавирус в клуба

Славия с поредно уточнение относно заразените с коронавирус в клуба

"Белите" призовават за коректно поднасяне на информацията