Треньорът на Севиля Хулен Лопетеги говори преди утрешното домакинство срещу Реал (Мадрид). Специалистът е на мнение, че в тази ситуация "белите" са още по-опасни. 

"Готвим се с логичното вълнение за следващия ни мач, който е срещу Реал. Ще спорим за трите точки срещу съперник, чието ниво всички ние познаваме. Дали е специално да се изправя срещу Реал? Ще ви отговоря както преди двата мача от миналия сезон - отдавам същата значимост на този двубой като на всички останали. Всички знаем какво е желанието на съперника, а в тази ситуация той е много по-опасен. Трябва да сме подготвени за огромните изисквания, срещу които ще се изправим. Реал Мадрид е нещо повече от голям отбор", каза Лопетеги. 

"Реал (Мадрид) винаги е опасен, а в тази ситуация - още повече. Този тим се храни от такива ситуации. Очаквам силен Реал Мадрид, който ще изисква от нас да бъдем в най-добрата си форма. Няма да давам оценки за работата на Зинедин Зидан. Това е отбор, който е воден много добре, като постиженията му през последните години го показват. Възможното отсъствие на Серхио Рамос? Който и да играе, без съмнение отборът ще разполага с фантастичен състав", заяви Лопетеги на пресконференцията си преди утрешния мач.

Реал (Мадрид) без двама основни защитници срещу Севиля

Реал (Мадрид) без двама основни защитници срещу Севиля

Рамос и Карвахал пропуска сблъсъка