Нападателят на Септември Преслав Йорданов говори пред "Тема спорт" за старта на сезона на неговия отбор във Втора лига. Тимът е лидер във временното класиране.

"Пропуснах последния мач със Спартак Варна (3:0) заради разтежение, което получих на загрявката. Вече съм по-добре и до няколко дни ще тренирам пълноценно. Всичко в Септември е на ниво "А" група и по тази причина се представяме силно.

Всичко е подредено, а и съставът е доста силен. Радвам се, че оставих последните няколко месеца зад гърба си и започнах отново да бележа. Оценявам представянето си като добро.

Целта пред Септември е промоцията. Защо да не сме първи? Борим се именно за челната позиция. Конкуренцията е най-вече от страна на ЦСКА 1948, от който загубихме тежко. Въпреки това смятам, че сме способни да завършим на върха", каза Йорданов.

Засега не знам да има интерес към мен от елита. Предложения оттам обаче са добре дошли. Стига да дойде нещо, ще го коментираме със Септември и ще видим как ще процедираме", заяви Йорданов пред "Тема спорт".