Милен Радуканов не скри задоволството си от успеха с 4:1 над Пирин в Благоевград. Специалистът счита, че отборът е добре подготвен и единствено сам може да си създаде проблеми:

Септември прегази Пирин и отново е на върха във Втора лига

Септември прегази Пирин и отново е на върха във Втора лига

Преслав Йорданов вкара два гола с глава, Борис Галчев и Георги Русев отбелязаха по едно попадение

"Никога не е лесно, особено в Благоевград. Очаквахме труден мач, но подходихме сериозно и направихме така, че да изглежда лесен, но никога не е така.

Връщаме се след тежка подготовка, но съм приятно изненадан от състоянието на момчетата. Опитваме се да показваме приятен футбол. Не винаги се получава, но мисля, че за нивото на "Б" група е добро положението. Другата седмица продължаваме да работим и да се готвим за следващите мачове.

Само Септември може да създаде проблеми на Септември. В следващия мач гостуваме на Литекс и се надявам да покажем отново добро лице. При нас няма нищо на всяка цена. Футбол е - всеки мач е индивидуален. Ясно е, че не можем да побеждаваме до безкрай, но се опитваме да си взимаме поуки от всеки двубой. Привличането на Батрович е още един коз за нас. Надяваме се до 3-4 седмици да успеят да се уредят неговите документи", завърши Радуканов.

Феновете на Левски: Втора вноска към НАП - изпълнено!

Феновете на Левски: Втора вноска към НАП - изпълнено!

"Общо постъпления от дарителската кампания - 288,149.63 лева"