Септември (София) най-вероятно ще предложи говори на каращите проби Далибор Костовски и Хосе Паскуал. Наставникът Милен Радуканов е останал доволен от показаното от двамата по време на контролите.

Костовски е роден през 2002-а година в Северна Македония и е юноша на най-популярния местен тим Вардар (Скопие), където е играл във всички формации на школата и за последно в юношите (старша възраст). Той ще подпише договор за 6 месеца с опция за удължаване.

Хосе Паскуал е продукт на академията на Еспаньол (Барселона) и играе като плеймейкър или зад нападателя. Момчето показва сериозни качества и със сигурност ще бъде от полза на септемврийци, които са на 1-о място във втора лига и се борят за влизане в елита.

Двама от основните играчи на тима пък са с травми. Това са централният нападател Преслав Йорданов, който е с надуто коляно, и бранителят Румен Сандев. Прогнозите и за двамата са оптимистични и скоро ги очакват на терена. Вчера Септември (София) изпусна победата срещу Академия Пандев (Северна Македония), като завърши 2:2 с две попадения на младата надежда Иван Тилев.

Септември започна с реми контролите си в Турция, Валери Божинов игра за столичани

Септември започна с реми контролите си в Турция, Валери Божинов игра за столичани

Следващата проверка на "септемврийци" е на 29 януари срещу Рипенсия (Тимишоара)