Изпълнителният директор на Септември - Кристиян Добрев бе изключително ядосан след загубения бараж от Ботев (Враца) с 0:1, който не позволи на столичани да играят елитен футбол през следващия сезон.

Ето какво каза той:

"Няма никаква дузпа. Не е нужно и втори път да се гледа, няма никаква дузпа. Аз искам да питам, това футболен съюз ли е. Това е пародия на футболен съюз, това, ако е футболен съюз, аз съм Марадона. Това са тумори, които трябва да се изрежат. Хора, които пречат на футбола.

Ботев (Враца) спечели баража срещу Септември с 1:0 в efbet Лига

Много спорна дузпа остави Ботев (Враца) в efbet Лига

Селекцията на Веселин Великов спечели баража срещу Септември с 1:0

Какво да кажа за тоя хубавец. Догодина ще влезем, няма проблем, но това е крадец на детски труд. Елате да ги снимате как плачат момчетата. Прави се това, защото когато си толерантен, даваше предимство на младите, нямаш претенции, най-лесно е да ти отрежат главата. Ако си Лудогорец, ЦСКА, Левски, знаете ли къде отива господинът от Варна - няма да бъде повече съдия. На нас най-лесно е да ни отрежат главата.

Аз не съм съдийски специалист, има си съдийски наблюдател питайте него. Всеки кръг аз съм глобен, питам защо, те не ми казват и ми дават глоба. Срамна работа, как да ги научим тия деца на футбол, това ли е футболът?

Да, не играхме добре, Ботев (Враца) играха по-добре, поздравих ги момчетата, те не са виновни. Знаете ли какъв е проблемът? Че собственикът е толерантен и добър, не се намесва и най-удобно е да му отрежат главата.

Питайте БФС, тия, които се крият, защо има президенти в Изпълкома? Или всички, или никой. Да ви кажа ли защо има - за да се влияят върху съдии, върху национални отбори, решения. Пари не взимат, но имат, влияят, плашат, говорят по телефона".

Христо Арангелов: Гавра с отбора на Септември!

Христо Арангелов: Гавра с отбора на Септември!

"Цялата съдийска бригада си свърши перфектно работата, това мога да кажа!"