Босът на Септември Румен Чандъров призна, че на този етап не търси нов треньор след оставката на Николай Митов. Тимът ще бъде воден от досегашния помощник на наставника Христо Арангелов. 

"Разделяме се с Ники Митов, поне засега Христо Арангелов ще води отбора. Няма смисъл на този етап да назначаваме външен човек. Засега не планирам да търся друг човек. Варианти има много. 

За седемте загуби трябва да питате треньорите. Аз си имам някакво обяснение, беше нужно да се вземат мерки. Нямам притеснение за оставането на отбора в елита. Имаме добър отбор. Спадове се случват. Може би при нас стана малко по-дълбоко, но ще излезем от тази ситуация, като бием няколко пъти. 

Треньорът прецени, че има нужда от промяна. Никой не е казал, че Николай Митов е слаб треньор, напротив - много е добър. 

Съдията (б.а. Станислав Ставров) повлия на мача с Витоша. Безобразен съдия. Има дузпа за Витоша, но не може да покажеш червен картон за игра с ръка във въздуха. Нашари ни и с няколко картона преди това. Смешна работа", заяви Чандъров пред "Тема спорт". 

Витоша победи Септември с 2:1

Пропадането на Септември продължи и в Бистрица

Витоша надви тима на Николай Митов с 2:1