Треньорът на Реал (Мадрид) - Карло Анчелоти вече е привърженик на идеята за създаване на Суперлигата. Първоначално специалистът смяташе, че този модел не е приложим за Стария континент. Италианецът коментира и ситуацията с две от звездите на "белия балет" - Еден Азар и Гарет Бейл.

"Динамиката на настоящия футбол не е добра. Нещо трябва да се промени. Дали това ще е Суперлига, или нещо друго - не знам. Но вече има толкова мачове и качеството на играта спада, защото няма как винаги да даваш най-доброто от себе си. Всички твърдят това.

Еден е като всички останали, които не играят често - обясни Анчелоти. - Той не е щастлив. Но аз бих се притеснил, ако той беше доволен. Азар се старае да се измъкне от сегашната ситуация. Иначе sega той се оплаква от гастроентерит и този път няма да е в групата. Не става дума за коронавирус.

Искаме Бейл обратно на терена, защото смятаме, че той може да бъде полезен. Дано скоро да се възстанови. Убеден съм, че той е отдаден и на националния тим на Уелс, и на Реал.

И аз съм любопитен час по-скоро да разбера как ще изглежда Барса при Шави, защото е ясно, че двата тима ще се борим до самия край на сезона", каза Анчелоти.

Реал (Мадрид) бил най-обичаният клуб в света

Реал (Мадрид) бил най-обичаният клуб в света

Твърди Перес