Звездата на Реал (Мадрид) - Еден Азар е на мнение, че ще демонстрира своите реални способности през следващия сезон. През този той е преследван от контузии и не може да блесне максимално пред взискателните погледи на "бялата" публика.

Серхио Рамос и съпругата му са закупили консумативи за борба с коронавируса

Серхио Рамос и съпругата му са закупили консумативи за борба с коронавируса

Целият отбор на Реал се е включил с дарения

"Дебютният ми сезон в Реал като цяло беше лош, но имах и добри моменти. Нуждаех се от време за адаптация. От мен зависи през новия сезон да съм в добра форма. Тогава ще мога да бъда оценен реално", каза Азар в интервю за RTBF.

"Надявах се да се възстановя за европейското първенство и мисля, че щях да успея. Разочарован съм, че шампионатът беше отложен, но от друга страна сега ще мога да се подготвя и да съм в оптимално състояние. Жалко е и за феновете, че ще трябва да чакат още една година", сподели белгиецът.

"Седя си вкъщи и спазвам разпоредбите по време на карантината. След една седмица ще ми махнат конците след операцията на глезена. Вече мога да ходя сам, така че всичко е наред. Не се притеснявам за себе си, ако се заразя с коронавирус, а за това, че бих могъл да го предам на друг. Трябва да пазим възрастните хора и тези със здравословни проблеми", добави Азар.

Лука Модрич е предложил Никола Влашич на Реал (Мадрид)

Лука Модрич е предложил Никола Влашич на Реал (Мадрид)

Хърватинът вкара гол на кралския клуб за ЦСКА (Москва)