Треньорът на ПСЖ Томас Тухел засипа с похвали халфа Марко Верати. Според германския специалист той е един от най-добрите в света. 

Както често казвам, Марко е много важен. Той е ключов играч. Един от най-добрите полузащитници в света", заяви Тухел.

Винаги има място за подобрение, но той много надежден. Натоварен е с много отговорности. Той винаги мисли за останалите и тяхното щастие. Отборен играч е. Да тренираш Марко е най-доброто, което може да се случи на един мениджър", добави специалистът.

Мога да ви дам пример. Преди мача ни срещу Ница, той игра с италианския национален отбор. Беше петък следобед, двата мача бяха много близо един до друг. Той се завърна в четвъртък.

В петък говорих с него и той ми каза, че няма проблем и ще играе срещу Ница. Впоследствие обаче решихме, че е по-добре да не играе. В съботните тренировки той беше на линия и даде всичко от себе си по време на заниманията. Тренираше като 18 или 19 годишен, все едно иска да се докаже на треньора, че може да играе.

Това е Марко. Чест е, че съм му треньор. Щастлив съм, че е с нас, защото е изключителен играч с рядко срещан интелект. Мисля, че всички са щастливи, че той е тук с нас", заяви Тухел.

Тиаго Силва пропуска мач на ПСЖ

Тиаго Силва пропуска мач на ПСЖ

Няма да вземе участие в срещата срещу Дижон