Една от големите звезди на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, разкри, че е обявил пред клубното ръководство още през юли, че иска да си тръгне. Неговата идея през цялото време е била клубът да вземе възможно най-голямата трансферна сума за него, за да привлече на мястото му качествено ново попълнение.

ПСЖ взима Халанд за заместник на Мбапе

ПСЖ взима Халанд за заместник на Мбапе

Това може да бъде факт, ако французинът премине в Реал (Мадрид)

"Помолих да получа възможност да си тръгна, защото от момента, в който реших, че няма да преподпиша, исках клубът да получи трансферна сума за мен, за да може да привлече качествен играч, който да ме замести. Този клуб ми даде много и през четирите години, през които бях тук, винаги съм бил щастлив.

Така е и в момента. Казах го достатъчно рано, за да може клубът да реагира. Исках всички да излезем по-силни от тази ситуация, да го направим заедно и да постигнем добра сделка. Казах, че ако не искат да ме пуснат, ще остана.

Бензема е уверен, че Мбапе ще подпише с Реал (Мадрид)

Бензема е уверен, че Мбапе ще подпише с Реал (Мадрид)

"Въпрос на време е!"

Хората говорят, че съм отхвърлил шест или седем оферти за нов договор, както и че не съм искал да разговарям повече с Леонардо. Това не е вярно. Моята позиция бе ясна. Казах, че искам да си тръгна и го казах достатъчно рано. Лично аз не харесвам твърденията, че съм дошъл да съобщя намеренията си в последната седмица на август, защото така бих изглеждал като крадец. Казах в края на юли, че искам да си тръгна", заяви Мбапе в интервю за RMC, което ще бъде излъчено изцяло тази вечер.

Рен победи ПСЖ с 2:0

Рен приземи ПСЖ на земята

В края на първата част Лаборд даде аванс за домакините, а в началото на второто полувреме Те удвои