Целта през следващия сезон е да стабилизираме Пирин. Това заяви на пресконференция в Пресклуб "България" управителят на Пирин (Благоевград) Венко Попов.

Той сподели очакванията и целите на клуба през предстоящия сезон. "Добър ден на всички. Радващото за нас е, че си говорим само хубави работи до този момент и най-после в Благоевград се появи инвеститор, който Пирин заслужава.

"Ще бързаме бавно", както се казва. Тази година целта на клуба е да се стабилизира, да се утвърди във Втора лига и след това ще започнем да мислим за влизане в Първа лига.

"Имаме нужда от нови футболисти, на българския пазар се намират малко трудно качествени футболисти - ще се съобразяваме с финансова рамка, при нас условията като за отбор от Втора лига са много добри. За наше съжаление, ще трябва да привличаме чужденци, което не е присъщо на Пирин, но се налага, за да бъдем конкурентноспособни. Тази година ще бъде преходна за нашия отбор, от спортно-техническа гледна точка се надявам да бъдем конкуретноспособни на отборите, които имат амбиции за влизане в Първа лига".

Футболистите на Пирин се завърнаха в Благоевград

Футболистите на Пирин се завърнаха в Благоевград

Към лагера през изминалата седмица се присъединиха четирима чуждестранни състезатели