Пирин гостува на Локомотив (София) в първия мач от 7-ия кръг на Първа лига. Двубоят ще се проведе на стадион "Васил Левски" в столицата. Преди паузата за националните отбори Локомотив завърши наравно 1:1 при гостуването на Арда, а Пирин отстъпи на Лудогорец с 1:3 у дома.

Мениджърът на "орлетата" Уорън Фийни споледи очакванията си пред сайта на клуба.

"Предстои ни труден мач. Познаваме се добре с Локомотив, тъй като през миналия сезон водихме битка за влизане в елита. Мисля, че ще се получи равностоен мач, в който и двата отбора ще гонят победата до край. За нас ще бъде удоволствие да играем на стадион "Васил Левски" - домът на българския футбол. Сигурен съм, че условията ще бъдат прекрасни и ще се получи интересен сблъсък.

Атлети и футболисти на световно ниво ще се готвят в Благоевград

Атлети и футболисти на световно ниво ще се готвят в Благоевград

Вижте подробности

Винаги е трудно да се влезе в нужния ритъм след прекъсване за националните отбори. Повечето отбори играха приятелски срещи, но ние предпочетохме да работим върху подобряването на някои компоненти от играта ни. Дали сме успели ще се види по време на официалните мачове. В крайна сметка нищо не може да замени официалните двубои, като ниво на натовареност, заряд, темпо и ангажираност. Ще излезем уверени в нашите възможности, защото знаем какво можем. Нормално е да се опитаме да търсим добър резултат. Трябва да сме максимално концентрирани и много внимателни, защото Локомотив е много опасен отбор", заяви Фийни.